Een ingerichte werkplek
met alle faciliteiten
geheel op jouw maat!

Ingericht kantoor

Een totaal van 80 ingerichte kantoren zijn volledig uitgerust met design meubilair, ergonomische stoelen, een optimale akoestiek en opbergruimte. Ze variëren van klein kantoor of flex zone tot landschapsbureel.

Daarnaast kan er gratis gebruik gemaakt worden van de parking en verschillende vergaderruimtes.

Uw relaties worden professioneel ontvangen in onze hypermoderne inkomhal.

beernem kantoor huren

Nieuwste ICT-faciliteiten

Doorheen het gebouw is er supersnelle WiFi & glasvezelconnectie voor voice & data. Daarnaast bieden we de meest geavanceerde (audiovisuele) communicatiemogelijkheden op de werkplekken en in de vergaderruimtes: touch displays, draadloze connecties, samenwerkingstools, digital whiteboard, audio-integratie …

Kantoorruimte huren West-vlaanderen

Techniek & logistiek 

Het innovatiecentrum omvat een technisch labo met labotafels op werkhoogte en uitgebreide elektrische voorzieningen, afzonderlijke bekabeling en een patchkast voor testdoeleinden. Daarnaast is er ook bergruimte voorzien en toegang tot de logistieke zone.

De logistieke ruimte omvat een laad-, los- en transitzone, een groot hoofdmagazijn en individuele beveiligde bergruimtes. Er is een goederenlift en een verpakkingstafel beschikbaar.

Ruimte huren west-vlaanderen

Kantoordiensten

We zorgen voor een professioneel onthaal in een ruime inkomhal met een flexibele werkzone voor bezoekers. Samen met het onthaal bieden we uw bedrijf ook telefoon- en postdiensten aan en kunt u terecht in onze koffiehoek en communicatiecorner (printen, faxen, scannen …). Doorheen het gebouw zijn er meerdere akoestische telefoonlocaties en staande werkplekken ingepland.

Onthaal kantoor huur ruimte

Ontspanning 

Ontspannen kan met een partijtje kicker of pool. Zin om gezellig iets te drinken na een werkdag? Ontdek Dubhe, onze hyper-geïnstalleerde bar.

Naast de bar bevindt zich het zuidgericht terras waar u even kan ontspannen op één van de Youneek-banken. En waar u kan genieten van zicht over het ganse industriepark.

innovatiecentrum grote beer - ontspanning en events