Een innovatief gebouw
waar design, techniek en duurzaamheid
hand in hand gaan

Groen & Efficiënt

Het energiezuinige gebouw met zonnepanelen en warmterecuperatie heeft een eigen hoogspanningscabine, een schaalbaar elektrisch net en aanwezigheidsdetectie gekoppeld aan klimatisatie en verlichting. Alle systemen zijn geïntegreerd met elkaar en worden centraal aangestuurd.

De LED-verlichting bestaat uit een klokgestuurde imitatie van natuurlijk licht: dit stimuleert de productiviteit, geeft een aangenaam gevoel en vermindert de vermoeidheid.

We recycleren eigen materialen, maken gebruik van drie ondergrondse afvalcontainers en voorzien inzamelpunten voor batterijen, oude smartphones en elektrische toestellen.

grote beer

Veilig & toegankelijk 

Het innovatiecentrum is volledig toegankelijk en biedt naast 4 ruime, gereserveerde parkeerplaatsen ook een personenlift, aangepast sanitair en een douche met zitcomfort aan.

Binnen de neutrale zones is er camerabewaking aanwezig. Een badgelezer regelt de toegang tot het gebouw, dat ook uitgerust is met inbraakdetectie. Een branddetectiesysteem, branddeuren, mobiele blustoestellen, duidelijke signalisatie en speciale brandweertoegang zorgen voor een optimale brandveiligheid.

de grote beer

Parking & bereikbaarheid

De privé parking aan het gebouw die beschikt over 75 parkeerplaatsen is beveiligd & verlicht. Er is parkeermogelijkheid langs de weg waar ongeveer 40 wagens kunnen parkeren. Ook zijn er 4 laadpalen beschikbaar voor elektrische auto’s.

Indien u liever het openbaar vervoer prefereert, dan vindt u een bushalte op 200m en het treinstation van Beernem op 1km.

Vergaderruimtes Beernem Grote Beer