Connectify werft aan en neemt volledige verdieping

19/06/2020

Eind 2018 begon Connectify haar avontuur bij ons op de eerste verdieping. Met een kantoor van 12 werkplekken zaten ze voorlopig goed, er was ruimte voor uitbreiding. Het afgelopen anderhalf jaar bleek dat deze ruimte snel te klein zou worden. Het bedrijf is gegroeid van 4 werknemers naar ondertussen 30 verdeeld over 2 vestigingen (Beernem en Veurne). Onlangs kwam de samenwerking met UCast waardoor de nood aan een groter kantoor nog hoger werd.

Begin juni dit jaar kwam bij ons de 2de verdieping uitgerust met 45 werkplekken vrij voor gebruik. Bedrijven die hier reeds gevestigd zijn krijgen steeds de eerste kans op een kantoorruimte die vrij komt te staan en daar ging Connectify graag op in.
In slechts één weekend werd er verhuisd van de ene verdieping naar de andere, maar ze waren niet alleen. Ondertussen werd er beslist om ook hun partner UCast mee te laten verhuizen. De twee ondernemingen hebben recent een nieuwe software ontwikkeld die IPTV en signage onder één platform ondersteund. Om de communicatie en samenwerking nòg beter te laten verlopen kozen ook zij om plaats te nemen op de 2de verdieping.

Heb jij ook nood aan een bemeubelde kantoorruimte met een all-in service? Ga dan zeker hier kijkje nemen!

Toevallig nog op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Connectify zijn ze steeds op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde mensen.

Openstaande vacatures bij Connectify